6:e oktober är det årsmöte i Västmanland!

Skrivet av Mimmi Högblom

22 juni 2022

Västmannabloggen

Sjuksköterskor som sitter vid ett bord med kaffekoppar och fyller i ett papper, möte, planering

Val kommer att hållas till ordförande (1 plats), vice ordförande (1 plats), styrelseledamot (1 plats) och ordinarie kongressombud (1 plats). Nu behöver valberedningen din hjälp!

Är du eller känner du någon som är klok, nyfiken, uthållig och beredd att jobba hårt för förbättringar? Se till att nominera dig själv eller andra passande personer till något av förtroendeuppdragen i Vårdförbundet avdelning Västmanland!

Vi vet att oavsett vilket uppdrag du kandiderar till, kommer det att vara utvecklande, intressant och lärorikt. Du kommer att möta kluriga utmaningar, träffa Västmanlands medlemmar och forma framtiden för Vårdförbundet i både Västmanland och Sverige!

Sista nomineringsdag är 12:e september. Vill du nominera en person till flera uppdrag så fyller du i ett formulär till varje uppdrag. Nomineringar görs via webb på Västmanlands hemsida. Där finns mer information om de olika förtroendeuppdragen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta valberedningen, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Varmt välkomna att nominera era kandidater!

Stort tack på förhand!

Valberedningen avd. Västmanland