Var med i #flergermer insamlingsbössa där Vårdförbundet avd. Västmanland backar Musikhjälpens Offentligt evenemang.

Våra medlemmar är inte vilka som helst! Barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor möter och vårdar personer som utsatts för sexuellt våld i Sverige och andra länder.

Att använda sex som vapen kan aldrig accepteras och vi står alla gemensamt bakom detta!

Styrelsen har skapat en insamlingsbössa till årets Musikhjälpen som i år är i Västerås. Vi backar Musikhjälpen och utmanar er att göra detsamma. Alla bidrag är välkomna stora som små. #sexärinteettvapen

Vi utmanar nu övriga avdelningsstyrelser i Sverige att engagera er…….#flergermer #vårdförbundet #sexärinteettvapen

Vårdförbundet, Vårdförbundet Avdelning Uppsala, Vårdförbundet Avdelning Värmland, Vårdförbundet Avdelning Västernorrland, Vårdförbundet avdelning Skåne, Vårdförbundet avdelning Norrbotten, Vårdförbundet avdelning Blekinge, Vårdförbundet avdelning Kalmar län, Vårdförbundet avdelning Dalarna, Vårdförbundet avdelning Gotland, Vårdförbundet avdelning Gävleborg, Vårdförbundet avdelning Halland, Vårdförbundet avdelning Jämtland, Vårdförbundet avdelning Jönköping, Vårdförbundet avdelning Kronoberg, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Vårdförbundet avdelning Södermanland, Vårdförbundet avdelning Västerbotten, Vårdförbundet avdelning Örebro, Vårdförbundet avdelning Västra Götaland och Vårdförbundet avdelning Östergötland

Följ länken.

http://musikhjalpen-prod.herokuapp.com/insamlingar/flergermer-vardforbundet-avd-vastmanland-backar-musikhjalpen?fbclid=IwAR3XC2kIQb_zkc0QqJ5UUWiG1O5Mf_I9yqdwygnVQ3KVjD1G7Z9Z_j9eM-g

Sandra Gustavsson, leg. biomedicinska analytiker, styrelseledamot avd. Västmanland

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!