Dagen efter dagen D

Kära följare av Västbloggen!rapportliten[1]

 Ni som är trogna följare av våra inlägg vet att de vanligtvis brukar trilla in som ett klockverk någon gång mitt i veckan. De senaste veckornas skakighet vad gäller kontinuiteten har sin förklaring: Tre av fyra bloggare är även med i arbetsgruppen runt ”När vården flyttar hem”.  Och oboy vad det har varit mycket att tänka på inför seminariet på Burgården 2/4!

 Men roligt var det, vilken resa! När jag tänker tillbaka på hur jag satt och harvade med rapporten i somras. Då hade jag ingen aning om att vi tack vare denna rapport, ett drygt halvår senare, skulle äntra en scen inför över 500 åskådare, som alla kommit för att de intresserade sig för detta ämne. När jag tänker så får jag nästan en svindlande känsla av overklighet. Och alla kontakter, alla möten, alla critical friends som hjälpt oss lyfta denna rapport och seminariedag till något över det extra. Vet inte hur jag ska kunna tacka alla!

 Som vanligt efter någonting sånt här infinner sig en viss tomhet. När man laddar så mycket för en enda dag och blåser sig tom på energi och allt blir lyckat, så hamnar man lite i en tomhetskänsla. Det är då man ska unna sig att bara njuta, vila lite och lugna ner sig så att man kan spotta i nävarna igen och fortsätta jobba. Business as usual!

 Tack till alla, ni vet själva vilka ni är, som bidragit med tankar, ord, praktikaliteter, kunskap, kritik, hejarop och närvaro. Tack, tack, tack!!!

 Så coolt vad vi fixar att göra tillsammans!

Och nu kommer ringarna på vattnet…

Eva Nilsson Bågenholm bloggar om dagen

Vårdfokus rapporterar om dagen

Ser vi inte lite uppblåsta ut? :))

rapport2liten[1]

Men vi är bara så otroligt stolta!

//Robin


Kommentarer

Det går inte längre att kommentera på det här inlägget.

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!