VFU-enkät 2019 släpps 19 februari

För fjärde året i rad kommer alla som studerar till biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska eller sjuksköterska på termin 4, 5 och 6 att få möjlighet att besvara VFU-enkäten. Syftet med enkäten är att samla in era upplevelser av hur det är att vara ute på VFU och kvaliteten på VFU:n inom utbildningen. Vad ni tycker fungerar bra samt vad som skulle kunna bli bättre. Utifrån svaren på enkäten formulerar vi Vårdförbundet Students politik och tar reda på vilka frågor som ni tycker är viktigast. Era svar är det underlag som vi vilar på i VFU-rapporten 2019 och sedan använder när vi argumenterar för vad utbildningen och verksamheten behöver bli bättre på när det gäller VFU!

Det är viktigt att vi är många som svarar på enkäten. Den tar inte lång tid att fylla i och ni är helt anonyma när ni svarar. Ta er gärna tid att svara direkt när den skickas ut på tisdag 19 februari!

Biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor är hälso- och sjukvårdens framtid, vad vi studenter tycker spelar en viktig roll och vi ska göra vårt bästa under det kommande verksamhetsåret för att lyfta våra professioner.

Stort tack för att du är med oss i detta arbete! / Styrelsen Vårdförbundet Student

P.S du vet väl om att du kan nominera en fantastisk studenthandledare som gör skillnad med sitt handledarskap. En person som har varit särskilt kompetent och inspirerande på din VFU eller på lärosätet kan bli Årets bästa studenthandledare 

Studentstyrelsen arbetar för höjd kvaliteten på VFU:n och dina synpunkter är viktiga. 19 februari kommer en enkät som vi vill att du besvarar! #vfstudent

 


Kommentarer

  1. Hej! Hur nominerar jag studenthandledare till Årets bästa studenthandledare?

Det går inte längre att kommentera på det här inlägget.

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!