Hur ska vi synas mer i media?

Skrivet av Gästbloggare

20 mars 2015

Studentbloggen

Bild AlexVårdförbundet Student har hittills under våren synts en del i media. Först var det vår ordförande Daniels kritiska artikel om Södersjukhusets rekryteringskampanj. Artikeln om den omtalade stickgraffitin fick uppmärksamhet i Dagens Nyheter, Dagens Medicin och i Vårdfokus. Jennifer som är ledamot i studentstyrelsen skrev en artikel om att biomedicinska analytiker borde ha ett större ansvar och medverka mer i provtagningen ute på sjukhusens avdelningar, så som det är i Norge och Finland. Artikeln fick stor spridning i sociala medier efter att Vårdfokus och Dagens Medicin skrivit om den.
Vi vill ta mer plats i vårddebatten, synas och höras ännu mer i dom frågor som Vårdförbundet Students studenter tycker är viktiga. Vid helgens styrelsemöte kommer Vårdförbundets presschef Cecilia att ge oss medieutbildning för att vi ska bli bättre på att nå ut. Vi vill också ha era tips och idéer kring hur vi ska nå ut med våra budskap.
Vad vill DU att vi skriver om?
/Alexandra

Här är länkar till de artiklarna:
http://www.dn.se/sthlm/stickgraffiti-kampanjen-ar-bara-fordomsfullt-trams/
http://www.dagensmedicin.se/artiklar/2015/01/21/vi-kraver-bra-lon-inte-stickgraffiti/
http://www.dagensmedicin.se/artiklar/2015/02/13/lat-biomedicinska-analytiker-sticka-mer/


Kommentarer

  1. Hej!
    Finns det någon mailadress jag kan nå er på? Det gäller en rekryteringsmässa för vårdpersonal. Kontakta mig gärna via mail.

    Hälsningar
    Cecilia, marknadskoordinator

Det går inte längre att kommentera på det här inlägget.

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!