Alla ska få våra bästa insatser

Ni sitter säkert liksom jag, och tänker tillbaka på de sköna stunderna i somras. Det är därför det är viktigt med avkoppling under sommaren; för att ladda batterierna för att orka med arbetet till hösten.

Jag skrev i mitt förra blogginlägg att jag längtar tillbaka till arbetet – och det är sant. Det är så stimulerande och lärorikt, jag tycker om att analysera röntgenbilderna. Om jag hinner studerar jag tidigare bilder och läser utlåtanden en liten stund innan vi tar in dagens första patient. Alla unika individer som kommer för att bli röntgade. Alla dessa patienter har en unik historia, en del vill gärna dela med sig, en del har mist talet efter en stroke men kan ändå förstå vad vi säger, alla skall få personcentrerad vård och våra bästa insatser.

Mats Rönnqvist

Våra arbetsgivare vet vad som gäller för att vi ska må bra och det finns oftast något att se fram emot, som till exempel en höstkickoff eller olika fester för att fira framgångar eller uppnådda mål. Försök att gå på en fest eller fler om du kan, ibland hinner man inte prata om allt som hänt under semestern eller varför inte passa på att knyta nya kontakter?

Vi har några fester och andra aktiviteter på min arbetsplats i höst, gemensamma med hela sjukhuset, de tillfällena tänker jag utnyttja för att knyta nya kontakter, tänker du?

Självfallet ska vi också fira vår yrkesdag.
STORT GRATTIS ALLA RÖNTGENSJUKSKÖTERSKOR PÅ VÅR DAG.

Mats Rönnqvist

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!