Tillsammans är vi starkare! Hela november har Vårdförbundet lagt extra fokusera på rekrytering och synlighet. Tanken är att vi tillsammans genomför aktiviteter för att nå målet: ”Vi är ett växande förbund”. Ambitionen är naturligtvis att ingen i vården ska missa att Vårdförbundet finns.

För att skapa både delaktighet och engagemang har avd. Västmanland besökt och kommer att besöka många arbetsplatser runt om i länet. Dessutom har vi bjudit Vuxen psykiatri på fika, besökt Mälardalens Högskola där vi har lyckats varva 47st. termin 1 och 12 st. termin 5 studenter, haft ”guldkantsmöten” med medlemmar, åkt till Ullared och bjudit medlemmarna på sopplunch i Sala. Kommande aktiviteter med fokus på rekrytering och synlighet är Bio kväll och VUB för våra förtroendevalda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du som är medlem i Vårdförbundet Västmanland, ta chansen och var med i vår tävling ”vinn en tomte!”

Reglerna är enkla! Värva en medlem, skriv din bästa ”slogan” (anledning) till varför man ska vara med i Vårdförbundet, så har du chansen att vinna vår stora chokladtomte.
Personen du lyckats värva får också en chans att vinna ett fint pris!
Vinnare kommer att presenteras på luciadagen den 13 december.

Dela gärna på Facebook och Twitter!

 

 

 

 

 

För att vara med i tävlingen fyller du i ett formulär, följ länken nedan.

https://www.vardforbundet.se/lokala-avdelningar/vastmanland/aktuellt-i-vastmanland/vinn-en-tomte/

Tillsammans är vi starkare! Är du en av oss?

Sandra Gustavsson, leg. biomedicinska analytiker, styrelseledamot avd. Västmanland

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!