Nytt! Avd. Västmanlands medlemmar erbjuds 20% rabatt via autogirot vid teckning av ett årskort (bindande) hos Actic. Månadskostnad är 295 kr på enbart Actic City eller 359 kr på båda Actic City och Kristiansborgsbadet. Vill du teckna ett nationellt medlemskap kostar det 479 kr. Ingen inskrivningsavgift (549 kr) utgår. I årskortet ingår två timmar med en personlig tränare. Kontakta avdelningen för att få ditt medlemskap styrkt.

Actic är en friskvårdskedja med sim- och gymanläggningar. Gymmen är utrustade med konditionsmaskiner, fria vikter och träningsmaskiner.

Övriga förmåner:

  • Företagsklasser: Inspirerande och roliga aktiviteter som förebygger de påfrestningar som finns på arbetsplats. Stärker team-känslan och främjar ökad trivsel på arbetsplatsen!
  • Föreläsningar: Inspiration och motivation kan även komma genom kunskap med föreläsningar inom olika ämnen som hör till en hälsosam livsstil.
  • Möjlighet till konsultation med personlig tränare.
  • Prova-på veckor på våra gym.
  • Uppföljning och utvärdering med personlig kontaktperson från Actic

 

Läs mer på www.actic.se

I Västerås hittar du två träningsanläggningar; Kristiansborgsbadet och City. Simma några längder i poolen eller testa något av deras utmanande träningspass. Utöver ett väl utrustat gym på Actic City erbjuds även barnpassning medan du tränar samt massage och hudvårdsbehandlingar hos Team massageterapeuterna som ligger vägg i vägg med anläggningen.

I länet hittar du anläggningar i följande städer:

Arboga Ekbacksbadet, Enköpings Idrottshuset, Hallstahammars Sporthallen, Köpings Karlsbergsbadet, Salas Lärkans Sportcenter.

I Eskilstuna: Kungsgatan, Munktell och City.

Sandra Gustavsson, leg. biomedicinska analytiker, styrelseledamot avd. Västmanland

Åtta måsten för hållbart yrkesliv

Att ha en bra arbetsmiljö, tillräckligt många kollegor med rätt kompetens och att kunna kombinera arbete och fritid är fullt rimliga krav i dagens arbetsliv. Vi har tagit fram 8 måsten som tillsammans bidrar till ett hållbart yrkesliv. Hur har du det på din arbetsplats?

Läs om våra 8 måsten!