Det här är jag - Mattias Weibull

Skrivet av Gästbloggare Västerbotten

24 september 2018

Västerbottenbloggen

En mer eller mindre skäggig distriktssköterska i hemsjukvården med mycket åsikter.

Varit förtroendevald på arbetsplats sen 2008 och sitter sen tre år tillbaka som styrelseledamot i Vårdförbundet Västerbotten. Jag har svårt att välja ut vilken fråga som är viktigast för mig, det finns så mycket som är viktigt. Men om jag ska välja så är det nog arbetsmiljö och arbetsvillkor. Vår löneutveckling är en fråga som blir viktigare och viktigare för mig.

Efter att i sju år ha arbetat framförallt med hemsjukvård både i privat och kommunal regi har jag med spänning valt att prova på något nytt (känns i alla fall så efter att varit borta från det några år) och återgå till att arbeta på hälsocentral. Så från november träffar ni mig på Ålidhems hälsocentral.

/Mattias Weibull