Årskrönika 2017 - Året i bilder

2017 har varit ett händelserikt år, Vårdförbundet Västerbottens årsberättelse kommer att läggas ut på hemsidan i slutet av januari. I väntan på det sammanfattar vi här 2017 med lite bilder från några av alla de arbetsplatsbesök, utbildningar, förtroendevaldsträffar, chefsträffar och medlemmöten som varit. Vi deltog även på Pride i Umeå, förekommit en del i tidningar och radio, uppvaktat dem som disputerat, och i oktober firade vi att Vårdförbundet fyllt 40 år, ett firande som gjordes i samband med årsmötet i Lycksele då även en ny styrelse och valberedning valdes.

Och med detta vill vi passa på att önska er alla ett Gott nytt år!