Årskrönika 2017 - Året i bilder

2017 har varit ett händelserikt år, Vårdförbundet Västerbottens årsberättelse kommer att läggas ut på hemsidan i slutet av januari. I väntan på det sammanfattar vi här 2017 med lite bilder från några av alla de arbetsplatsbesök, utbildningar, förtroendevaldsträffar, chefsträffar och medlemmöten som varit. Vi deltog även på Pride i Umeå, förekommit en del i tidningar och radio, uppvaktat dem som disputerat, och i oktober firade vi att Vårdförbundet fyllt 40 år, ett firande som gjordes i samband med årsmötet i Lycksele då även en ny styrelse och valberedning valdes.

Och med detta vill vi passa på att önska er alla ett Gott nytt år!

 

       

  

 

 

 

 

   

   

 

        

 

 

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!