Tack för alla kommenterer till "Sju sjuksköterskor..."

Tack för alla kommentarer, det gynnar debatten!

Vi gräver inte ner oss i ytterligare räkneexempel, som alla förstår, så finns det otaliga. Vi konstaterar istället att bemanningssystemet kostar skattebetalarna fantasisummor och bör vara en tillfällig lösning. Kostnaden för hyr-bemanningssystem är mer än bara en kostnad i pengar. Det leder även till brist på kvalitet, kontinuitet och utveckling av vården.  Våra gemensamma skattepengar bör förvaltas väl och användas med respekt.

Bloggruppen via Marianne och Robin

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!