Glad sommar!

Skrivet av Robin Åberg

22 juni 2013

Västbloggen

Midsommaren avlöpte väl utan blixtnedslag och med månljus i det vågande havet. Dagen lite regnig men natten lång och ljus. Nypotatis, sill, färskt mynta-the och jordgubbstårta, serverades som sig bör först ute och sen inne. Jag har tidig semester i år och har svårt att fatta att man faktiskt ska vara ledig nu. Hoppas på fint väder för alla oss som dragit den tidiga lotten i år!

Vänster hjärnhalva verkar dock ha fattat galoppen och kopplat ur, det är lite svårt att samla tankarna och skriva något vettigt till bloggen. Det jag egentligen vill är att tacka alla skribenter och läsare för den gångna vårterminen och berätta att Västbloggen nu tar sommaruppehåll. Vi bloggare vill önska er alla en jättefin sommar!

Kom även ihåg att Vårdförbundet finns där under hela sommaren för dig. I ditt medlemskap ingår vägledning, stöd och service i frågor som rör din yrkesutövning och din anställning. Du är inte ensam om det blir tufft i sommar!

Så tack än en gång för den spännande sjösättningen och seglatsen med Västbloggen under våren. Lapa nu all sol och glass som ni kommer åt, så ses vi igen i augusti.

”Även om jag lämnar dig nu för annat vatten och strand, är du aldrig långt bort ifrån mig, Västra Götaland!”

Sommarhälsningar!

//Robin

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!