Jag får panik!

Ja så är det. Det har börjat infinna sig en flyktkänsla. En lättare släng av panik. Vad är det som hänt? Ja inte är det en spindel som korsat min väg. (Vilket skulle fått dessa känslor att florera i min kropp.) Det är sommaren 2013 som närmar sig med stormsteg!

Det fattas cirka 400 sjuksköterskor i VGR till sommaren och då finns det säkert ett stort mörkertal gömt någonstans i statistiken. Min arbetsplats är tyvärr inget undandtag. Vi ska pussla och ställa upp. Vissa dagar tänker jag att det ordnar sig nog, det ser väl ganska okej ut, men sedan har det hänt något och så ser det ännu mörkare ut.

Så tyvärr har mitt arbete förstört sommaren 2013 för mig redan nu!

Som en normalfuntad sol och sommartörstande svensk brukar jag vibrera av längtan efter sommarsolvarma dagar på Vänerns bölja, men just nu längtar jag efter kallt vågrätt septemberregn. (Kan inte någon trösta och lugna mig?)

Fred &  kärlek

Tina

 

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!