Intro

Skrivet av Robin Åberg

21 februari 2013

Västbloggen

Nu börjar Vårdförbundet blogga i väst! Tanken är att vi öppnar ett forum för att dryfta det som berör, det senaste, det närmaste, stort som smått! Tankar och känslor, funderingar och filosoferingar. De sociala medierna ger oss nya möjligheter att göra våra röster hörda. En chans till uttryck som vi inte ska låta gå oss ur händerna. Vi har mycket att säga. Varje dag ser vi olika aspekter av svensk hälso- och sjukvård passera och det är svårt att låta bli att reflektera. I en och samma vardagliga händelse kan man läsa in så många olika aspekter. Villkorsfrågor, vårdmiljö, utbildning, våra professioner finns där livs levande på våra arbetsplatser varje dag. Små och nära frågor kan vara avgörande för stora politiska inriktningsmål. En liten tuva kan stjälpa hela lasset! Därför vill vi ta vårt ansvar och svara an på det som händer runt i kring oss. Vi vill vara en viktig röst för alla som jobbar med de livsviktiga arbeten våra professioner har. Vi är fyra sjuksköterskor från fyra olika verksamheter i Västra Götalands fyra hörn. Hör av dig till oss med tankar, tips och kommentarer, lyft dina vardagstankar till politik, vi vill låta dem synas på bloggen!