Engagera dig i Studentstyrelsen och gör skillnad inom vården!

Studentstyrelsen våren 2022

Att vara med i Vårdförbundet studentstyrelse är inte bara roligt och lärorikt, utan det är en väg som öppnar dörrar till ett rikt nätverk. Det erbjuder möjligheter att träffa samt påverka beslutsfattare inom hälso- och sjukvårdssektorn.

För mig var beslutet att gå med i studentstyrelsen en självklarhet, eftersom att jag vill jobba med det jag brinner för. Att träffa nya människor, påverka och ständigt lära mig är något jag värdesätter högt. Genom att bli en del av styrelsen insåg jag att jag skulle få möjligheten att uppnå detta.

För de som gillar utmaningar och strävar efter att bidra till förändring är studentstyrelsen en möjlighet att göra verklig skillnad. Du får ett nätverk av nya framtida kollegor och skapar en grund för din framtida yrkesroll. Om du delar den här passionen – bli en del av vår styrelse!

Jag hoppas att fler vill ta steget att förändra, lära och påverka genom studentstyrelsen. Bli en del av något större, något som kan forma vår framtid inom hälso- och sjukvårdssektorn!

Var med och påverka tillsammans med oss i Vårdförbundet Student – ditt engagemang spelar roll.

Hanifa Ishaq 
Studentbloggare Vårdförbundet Student

Kandidera till studentstyrelsen här!

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!