Nu avslutar vi året på topp!

Skrivet av Gästbloggare

9 september 2020

Studentbloggen

Natalee Westman, foto Ulf Huett

Det har blivit september 2020 och högskolor samt universitet har börjat dra igång sina höstterminer. Vi vill hälsa gamla studenter välkomna tillbaka och vi vill hälsa alla er nya studenter varmt välkomna – och grattis till din plats på antingen röntgensjuksköterske-, biomedicinska analytiker- eller sjuksköterskeprogrammet. Ni är framtidens hjältar och ni är vårdens framtid! Är det något som har bevisats under pandemin hittills, så är det vår betydelse inom vården. Oavsett om du valt att studera till biomedicinsk analytiker, sjuksköterska eller röntgensjuksköterska så kommer du att besitta en nyckelfunktion inom vården. Utan er -oss- ingen vård.

Bli medlem i Vårdförbundet Student!

Året har onekligen sett annorlunda ut för studenter i och med undervisning på distans m.m., men även för oss som sitter i Vårdförbundet Students styrelse. En utmaning blir nu att rekrytera nya medlemmar under pandemin i och med att informationsträffar inte kan ske i lika stor utsträckning som tidigare. Är du nybliven student och undrar varför du som student ska gå med i Vårdförbundet Student? Jo, därför att det är med er medlemmar i ryggen som vi blir stora nog att få till förändringar, och även ser till att ingen ruckar på våra befintliga arbetsvillkor. Vi kämpar för er! Vi arbetar för att påverka nationellt och för att alla ni studenter ska ha en bra arbetsmiljö och rimliga villkor. Så, efter en väldigt ovanlig vår och sommar så samlar vi nu krafter och avslutar året på topp. Du hänger väl med oss?

Natalee,
Styrelseledamot
Vårdförbundet Student

Bli medlem i Vårdförbundet som student

Vill du vara med och påverka din utbildning och ditt framtida yrkesliv? Bli medlem i Vårdförbundet redan under din studietid och få försprång in i yrket!

Bli medlem nu