Tack ifrån 2nd day of EFN General Assembly

Skrivet av Gästbloggare

12 april 2019

Studentbloggen

Dag två och den sista och avslutande dagen på the EFN General Assembly 11-12 April 2019 i Bryssel.  Jag har lyssnat in flera samtal och diskussioner om framtidens hälso- och sjukvård samt arbetet med Ehälsa i de 36 olika europeiska medlemsländerna som deltar på EFN.  Det har varit intressant och jag gläds när jag hör det tydliga fokus som finns på våran profession och yrkesroll i det fortsatta arbetet.

 

 

Det finns fler bilder ifrån EFN-mötet på Vårdförbundet Students instagram. Bilden med Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro är ifrån hennes FB, ett tips att följa. Tack för mig och detta var bra och givande dagar, jag tar med mig nya perspektiv till studentstyrelsearbetet!  / Eskil Bjørnstad ledamot i Vårdförbundet Student

 

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!