Tack för inspirationsmötet och välkommen på årsmöte i november

Nu är en rolig och intressant inspirationshelg över, tack till alla som kom!

Styrelsen började första dagen med att berätta om projekten som vi jobbar med i år. Projektgruppen som ansvarar för styrelsens kommunikation höll i en workshop där vi fick ny input på hur Vårdförbundet Student kan bli mer synligt i sociala medier och vad medlemmar vill se mer av. På förmiddagen höll Sophia Godau och Angelica Kron i en workshop om att vara förtroendevald i Vårdförbundet. Flera var intresserade av att engagera sig inom Vårdförbundet – jättekul tycker vi! Lördagskvällen avslutades med middag och quiz.

Söndagens föreläsning om lön med Sophia Godau gav tips om kommande löneförhandlingar. Vi diskuterade även hur vi själva ser på vår framtida lön, löneutveckling och kompetensutveckling. Därefter pratade vi om Ehälsa och hur mycket utbildningarna tar upp om användningen av digital informationsteknik. Ett ämne som styrelsen driver projekt kring.

Så tack igen för detta års inspirationsmöte, och vi hoppas att vi träffar er och några fler på årsmötet nu i november!

/Vårdförbundet Students styrelse

 

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!