Sök till inspirationshelgen med Vårdförbundet Student

 

Hej studentmedlem! Nu kan du söka till inspirationshelgen som studentstyrelsen arrangerar den 6 – 7 april.  Alla som studerar till biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska eller sjuksköterska och är medlem i Vårdförbundet Student är välkomna. Helgen kommer att innehålla föreläsningar, spännande möten och diskussioner med oss i studentstyrelse. Du som blir antagen bjuder vi på resa till Stockholm, boende på hotell samt mat. Inspirationshelgen kommer att pågå från 13.00 på lördagen  och avslutas 13.00 på söndagen.

Du som vill delta behöver inte vara insatt i Vårdförbundet Students frågor och politik, men vi förväntar oss att alla som blir antagna deltar med stort engagemang under båda dagarna. Mötet vänder sig i första hand till dig som är intresserad och vill lära dig mer om Vårdförbundet Student, vårt uppdrag och frågor. Ett tillfälle att knyta nya kontakter inom studentorganisationen.

Det finns 20 platser att ansöka till Gör det före den 28 mars

Schema och detaljerat innehåll dyker upp när vi meddelar dig som antagits, jag kan redan nu lova att det kommer bli en inspirerande helg tillsammans med oss!

Eskil Bjørnstad

Ledamot, Vårdförbundet Student

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!