När studentstyrelsen var gäster på kongressen

Skrivet av Gästbloggare

19 maj 2014

Studentbloggen

Jag intervjuade två ledamöter ur studentstyrelsen som var gäster på Vårdförbundets Kongress 5-8 maj 2014. Både Sara Both och Daniel Larsson var väldigt laddade inför det stundande årsmötet för studentorganisationen den 23-25 maj. Så är du nyfiken på vad som är planerat för årsmötet och vad som blir studentorganisationens viktigaste frågor ska du titta på det här klippet. Har du andra frågor att ställa till studentstyrelsen?

Anna Karin Ulander heter jag och är legitimerad biomedicinsk analytiker sedan juni 2012. Sedan mars 2014 är jag studenthandläggare på Vårdförbundet. Tillsammans med min kollega Erik Westberg jobbar jag med studentfrågorna för förbundet! Här kan du läsa en intervju med mig efter mina första två veckor:

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!