Vårdförbundet Student i Luleå!

Skrivet av Gästbloggare

15 oktober 2013

Studentbloggen

luleåI helgen samlades Vårdförbundet Students styrelse till sitt andra möte. Platsen för mötet var styrelsemedlemmen och sjuksköterskestudenten Lena Vennbergs hemort Luleå.

 En viktig punkt på agendan var planering inför det representantmöte som ska hållas den 23-24 november. Då kommer för första gången representanterna för Vårdförbundet Student att ses för ett nationellt möte tillsammans med styrelsen. Till mötet planeras att bjuda in gäster från andra studentorganisationer som kan ge inspiration och kunskap om hur de jobbar för sina medlemmars bästa. Styrelsen vill också att fokus på mötet är att peppa och stärka självförtroendet hos studenterna i Vårdförbundet som ju pluggar till livsviktiga yrken! Mötet kommer att äga rum på en mysig kursgård utanför Stockholm. Är Du intresserad av att vara representant på din utbildning och att komma på mötet? Hör av Dig till mig!

 Vad som också diskuterades i Luleå var att försöka formulera syftet Vårdförbundet Student. Vilka visioner ska organisationen ha? Vilka mål finns för verksamheten?

 Studenterna pratade också om aktuella frågor i utbildningarna och i vården i stort. Hur studentorganisationen ska marknadsföras kraftfullt planerade vi också för.

Vi konstaterade nöjda att Norrbottens pärla är en fantastiskt vacker stad, att himlen på något sätt känns närmre än i södra Sverige och att utelivet i Luleå definitivt är att räkna med!

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!