Ina Siby!

Skrivet av Gästbloggare

28 augusti 2013

Studentbloggen

Mitt namn är Ina Siby och jag är 25 år. Jag är en positiv och glad tjej som är mycket driven att träffa nya människor och skapa nya kontakter. Jag studerar nu min sista termin på sjuksköterskeprogrammet i Göteborg men ursprungligen kommer jag från Falköping, på Falbygden. Till Göteborg flyttade jag först för universitetsstudier till apotekare. Efter tre år insåg att något saknades, patientkontakt! Sjuksköterskeyrket blev då självklart för mig och sedan dess har jag aldrig ångrat mig.

Under studiernas gång har jag känt att många egna och andras åsikter inte har kunnat kanaliseras eller eller har fått gehör i den mån som behövts. Vidare har jag känt hur osäkra och otrygga många studenter känner sig i relation till sin framtida profession och arbetssituation. Behovet av ett fackligt studentstöd ser jag därmed som av yttersta vikt, då Vårdförbundet Student är skapat av och för studenter för att stärka och ena samt höja våra röster!

Krav gällande utbildning av god kvalitet, god balans och sammanförande mellan teori och praktik skall bli verklighet!

Avslutningsvis ser jag Vårdförbundet Student som en ultimat plattform för möjligheten av möten för utbyte av kompetens, erfarenhet och ökat samarbete mellan studenter både nationellt och internationellt!

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!