Energiboost!

Skrivet av Gästbloggare

19 december 2011

Studentbloggen

 

Vissa saker i livet tar energi, annat ger så mycket energi att man önskar att man ständigt befann sig där. Studentforumet som gick av stapeln för drygt en vecka sedan var en riktig energiboost för mig och Isabel i vårt arbete.

Stämningen var god och viljan att påverka och förbättra sin studiesituation var påtaglig. Diskussioner gällande skiftande kvalité på lärosätena varvades med värderingsövningar och gästande föreläsare som gav förberedelse inför arbetslivet.

Vi hoppas att alla ni som deltog fick ut det ni hade förväntat er och lite till. Vi tar med oss era tankar och synpunkter och tänker tillsammans med er fortsätta att arbeta hårt för att ert inflytande på utbildningarna ska stärkas.

Tack alla ni som deltog och medförde att dagarna här i Stockholm blev så bra!

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!