Stort grattis alla fantastiska sjuksköterskor på vår dag!!

Idag är det internationella yrkesdagen för sjuksköterskor, en dag väl värd att fira!

Vi sjuksköterskor gör skillnad i vården och i samhället. Vår kunskap som räddar liv och främjar hälsa, behövs i Sverige och hela världen! Vi vårdar människor i alla lägen, i största lycka och i värsta sorg. I alla åldrar, från den nyfödde bebisen till människor i livets slutskede. Det gör oss till bemötande experter. Ingen kan som en sjuksköterska ställa om för att möta just den personen som hen har framför sig.

Jag älskar mitt jobb som sjuksköterska. Jag är otroligt stolt över mina dagliga insatser för människors hälsa. Jag vet(!) att jag gör skillnad i människors liv, till det positiva.

Så var stolta alla sjuksköterskor där ute! Vi gör skillnad i hela världen.

Hälsningar Nadya Lehto
Stolt leg. sjuksköterska
Regionaltskyddsombud och Huvudskyddsombud
Styrelseledamot Vårdförbundet avdelning Örebro

Följ avdelning Örebro i sociala medier!