Det fina med "kråksången"

Skrivet av Gästbloggare

15 augusti 2014

Örebrobloggen

Med alla rapporter om hur besvärlig arbetsmiljön är för våra medlemmar, hur vi oroar oss för patientsäkerheten och framtiden finns det ett stort behov av att lyfta fram det fantastiska vi gör och glädjen med att arbeta i vården. Scrollade i Instagramflödet idag och hittade en så ärligt och ur stunden tagen text som en bekant till mig har skrivit.

”Trött men väldigt nöjd åker jag hem efter en låååång arbetsdag, jag har fått både beröm och choklad av mina patienter idag. Trots alla slitiga och stressiga dagar kan jag inte tänka mig något annat jobb, jag älskar att vara sjuksköterska! Och någon gång då och då får jag bevisat för mig att jag faktiskt är väldigt bra på det. Idag är en sån dag!
(Anna Wendelstam, Leg. Sjuksköterska avd 2, Lindesbergs Lasarett.)

Jag hoppas att ni känner så, att ni är bra, bra på det ni gör och bra för dem ni gör det för. Den känslan får följa med mig när jag tar helg.
Trevlig helg önskar vi både er som jobbar och som er som har ledigt!

Sahra Strandberg
Avdelningsordförande

Följ avdelning Örebro i sociala medier!