Gästblogg: Gå en dag i mina skor

Skrivet av Gästbloggare

30 januari 2013

Örebrobloggen

Vårdförbundet har en kampanj ”Gå i mina skor” och av den anledningen hade jag kommunalrådet Thomas Esbjörnsson S-ordförande i ”programnämnd barn och ungdom” på besök. Han följde mitt arbete under några timmar en måndag förmiddag.

På morgonen hade vi ett möte mellan föräldrar och delar av högstadiets elevhälsa. Vi hann prata om mycket under öppna mottagningen eftersom det var lagom tillströmning av besök. Vi hann också med besök på elevcafét och ”Oasen”, en verksamhet där elever vid behov får extra stöd och hjälp. Där emellan vaccinationer och samtal med nyutexaminerad skolsköterska. Hoppas han fick med sig en hel del smått och gott om vår roll i elevhälsan. Vi gör MYCKET!

Anna-Katrina Zetterberg Lagré
Skolsköterska Almbyskolan Örebro

Följ avdelning Örebro i sociala medier!