Etisk reflektion kan man göra enskilt men det har sina fördelar att göra det i grupp. I grupp får man möjlighet att kalibrera sina åsikter med andra och om man använder sig av ett verktyg, en ”modell” så kan man komma fram till mer välgrundade beslut än utan. Nu har du möjligheten att lära dig att leda strukturerad etisk reflektion.

bildVad: Vårdförbundet och IBL bjuder gemensamt in till en workshop i att leda enligt den etiska reflektionsmodell som är en del i etikmaterialet för biomedicinska analytiker.

När: Det är en endagarsworkshop som ges vid två tillfällen: 14 september eller 15 september.

Vem: Du behöver inte ha några förkunskaper men har du ett intresse för etik och vill lära dig mer, så är det en fördel. Vi välkomnar dig som är yrkesverksam biomedicinsk analytiker och dig som är biomedicinsk analytiker och chef. Vi ser att du är medlem.

Hur: Information och anmälan hittar du här.

Frågor: kontakta mig på anne.berndt@vardforbundet.se