Så var det då dags för 2013 års version av Diagnostikforum, den nationella mötesplatsen för biomedicinska analytiker som arrangeras av IBL, RKKT och Medicinsk Diagnostik i Jönköping. Vårdförbundet är med som en av huvudsponsorerna, precis som förra året. Antalet utställare har ökat markant i år och det har deltagarantalet också. Vad jag har hört, så kommer någonstans mellan 400-500 personer att passera under dagarna och det är verkligen suveränt.

Min personliga förhoppning och förväntan är att jag ska få tillfälle att träffa och prata med så många biomedicnska analytiker som möjligt. I montern kommer flera av de lokalt förtroendevalda, Irène Sjövall-Sanned, Louise Neese och Maj-Britt Gregersen, stå tillsammans med mig och Stina Wirén från marknadsavdelningen. På onsdag är Anna Andersson, vice förbundsordförande på plats och kan svara på andra typer av frågor än jag kan, så passa på och växla några ord även med henne.

På onsdag eftermiddag håller jag tillsammans med Veronica Hanson och Linda Svensson i en workshop om etisk reflektion. Det är föranmälan till alla workshops, men det senaste jag hörde så finns det fortsatt några platser kvar.

Vi ses på Diagnostikforum!