Dagen för avfärd mot Sydpolen närmar sig!

Nu börjar det närma sig avfärd till Sydpolen!

Nu är det sista inspurt med däck-träningstur, sista jobbvakterna på Legevakta och utrustning som ska på plats. Just nu packar jag mitt första hjälpen-lit. Jag hoppas och tror att mitt yrke som sjuksköterska ger mej en fördel när jag ska ut ensam i isödet. Jag ska packa många antiinflammatoriska och smärtstillande tabletter. Det tror jag kan komma till användning 🙂

Någon syrra som har några smarta råd om vad jag ska packa i min medicinlåda? ”

johanna-d

Hoppas ni har lika fin höst i Umeå som vi har i Tromsö !
Mvh Johanna

"Jag orkar inte jobba mer än deltid"

3 av 10 jobbar deltid i vården – många för att de behöver mer vila och återhämtning. Det kan du läsa i vår rapport “Jag orkar inte jobba mer än deltid”. Vi presentar också  Vårdförbundets förslag för att säkra rätten till hållbara heltider.

Läs rapporten här!