Studenternas nyår, ordförande har ordet!

Den här veckan är det många Universitet och högskolors ”nyår”. Ett stort gäng glada förväntansfulla studenter ger sig nu in i den akademiska världen. Nu har våra framtida sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker påbörjat sin utbildning och har år av fantastiska upplevelser och erfarenheter framför sig. Som ordförande vill jag hälsa er alla välkomna till Sveriges bästa yrken.

Ordförande Viviana Lundberg, sjuksköterskestudent vid Högskolan i Kristianstad
Viviana Lundberg

Som framtida sjusköterska är du skillnaden mellan liv och död.
Som framtida röntgensjuksköterska och biomedicinsk analytiker är du den första att få se hur patienten mår på insidan, du är den första som verkligen ser vad som pågår under ytan – utan analys blir det ingen diagnos!

Så till alla er som börjat studera och till alla ni som har siktet mot examen till sommaren; Lycka till! Kör hårt och framför allt #fokusframåt

// Viviana Lundberg
Ordförande i Vårdförbundet Student
och sjuksköterskestudent vid Högskolan i Kristianstad

 

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!