Man måste vårda sin egen värdegrund

Maria Hagberg
Maria Hagberg

Jag är otroligt glad över möjligheten att få vara studentrepresentant för LTU. Jag har redan börjat på kursen i Lika Rätt och kursen Normalt åldrande, demens och geriatrisk radiologi här på röntgenveckan. Det handlar mycket om empati och respekt. Man måste vårda sin egen värdegrund.

Jag tror att det kommer att ge mig mycket i min kommande yrkesroll, som röntgensjuksköterska. De olika föreläsningarna som jag har gått på har verkligen varit bra.
Det är så roligt och inspirerande att vara här!

Nu måste jag gå iväg till seminariet Tidig diagnostik av demens.

// Maria Hagberg , röntgensjuksköterskestudent, termin 6, Luleå Tekniska Universitet.

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!