Nu är det dags att bli inspirerad av framtiden

– Tankar på flyget till Malmö. Nu är det dags att bli inspirerad av framtiden. Tack på förhand Vårdförbundet och Svensk förening för röntgensjuksköterskor för denna möjlighet. Det är en ära att få representera Karolinska Institutet och röntgensjuksköterskeprogrammet på röntgenveckan 2015

// Vanessa Franck

 

Vad är dina förväntningar inför Röntgenveckan?

– Det känns spännande. Det ska bli riktigt roligt att få träffa röntgensjuksköterskestudenter från alla de andra lärosätena i Sverige. Jag vill veta mer om upplägget på utbildningarna, hur det fungerar hos dem. Och praktiken, vilka förväntningar ställer de på sina studenter. Jag ser det som en möjlighet att inspireras och bli motiverad av andra studenter som också valt att bli grymt bra röntgensjuksköterskor, precis som jag.

Jag är nyfiken att få träffa redan aktiva röntgensjuksköterskor och få höra mer om deras olika karriärval. Kanske blir jag inspirerad och upptäcker vad som kan bli intressant för mig att välja när jag är färdig. Jag funderar även på om arbetet och undersökningarna skiljer sig mellan olika sjukhus.  Hur det ser ut utanför Stockholm? Det vill jag veta mer om.

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!