Blogga med oss under Röntgenveckan

Vårdförbundet finns på plats i Malmö  under Röntgenveckan den 8-11 september. Nytt för i år är att du kan vara med och blogga direkt från Röntgenveckan i vår blogg. Ta chansen att berätta, engagera, beröra och inspirera!

Jag hjälper dig att komma igång och att publicera, så ingen tidigare bloggvana krävs. Kom till vår Blogghörna och bidra till bloggen. Det kan du göra på flera olika sätt:

  • Skriv en egen text
  • Skriv en text tillsammans med en kollega.
  • Fota något intressant under Röntgenveckan och beskriv kort eller långt varför du vill dela med dig av den bilden.
  • Kom med uppslag och egna observationer om något du sett på röntgenveckan och bli en del i ett blogginlägg med flera andra korta uttalanden.
  • Har du börjat fundera på något du vill dela med dig av men behöver hjälp att sätta ord på det? Jag hjälper dig!
  • Har du förslag på ämnen som bloggen borde ta upp? Berätta för mig! Kanske leder det till ett framtida inlägg?

Jag som kommer stå i blogghörnan heter Anna Olsson. Som kommunikatör och ansvarig för Vårdförbundets bloggar och sociala medier kan jag hjälpa dig med formuleringar, rubriksättning, bildtänk och att få in din text här i bloggen.

I vår monter kommer det finnas uppgifter på vilka tider jag är på plats. Andra tider kan du lägga texter, idéer eller din kontaktinformation i en förslagslåda och prata med andra från Vårdförbundet. Fast helst får du komma när jag är på plats så att vi kan göra det tillsammans. En eller flera av våra redan aktiva bloggare kommer också vara med under röntgenveckan – säg till om du vill träffa dem! Vårt mål är att ha minst ett blogginlägg per dag under veckan. För att det ska bli verklighet behöver vi självklart din hjälp. Ta chansen att prova på att blogga!

Det kommer bli så spännande. Förra året fanns inte bloggen än, den lanserades i oktober med en videohälsning inför röntgensjuksköterskans dag i november.

Du kan också kontakta mig med dina frågor innan Röntgenveckan om du vill veta mer.

Vi ses i blogghörnan!

Anna Olsson

anna.olsson@vardforbundet.se

jagbloggar-igen540x300

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!