Grattis alla sjuksköterskor på internationella sjuksköterskedagen

Idag firar vi internationella sjuksköterskedagen med 4 stycken sjuksköterskor som förtjänar extra uppmärksamhet.
Se nedan vem VF Örebro valt att uppmärksamma och motiveringen

Lina Adolfsson Specialistsjuksköterska
Akutmottagningen USÖ

Lina bidrar till en god stämning ”på golvet” trots att läget varit och fortsatt är mycket ansträngt på akutmottagningen. Lina har alltid ett leende på läpparna och sprider en positiv anda även när det är som tuffast. Hon är väl värd att bli uppmärksammad och få uppskattning för allt hon gör för sina kollegor på akuten både som ledningssjuksköterska, kollega och förtroendevald/skyddsombud.
Nominerad av Carolina Classon

Ellenor Eriksson Specialistsjuksköterska IVA USÖ
Ellenor är en fantastisk intensivvårdssjuksköterska! Det är en person som i denna pandemi stöttar alla sina kollegor och alltid kollar en extra gång så man mår bra. Hon tar sig tid och engagerar sig för sina patienter och även för anhöriga så de känner sig trygga. Med Ellenor som kollega får man alltid sättning och pepp. Hon skojar och man får alltid ett leende på läpparna. I alla tuffa beslut och förutsättningar som är nu är hon en av dom som alltid nämner något positivt i det hela. Hon förtjänar verkligen att uppmärksammas för sitt stora engagemang på jobbet.
Nominerad av Frida Larsson

Ann-Christin Norberg Leg. Sjuksköterska avd 82 USÖ
Ann-Christin är en underbar kollega som finns alltid när man behöver henne. Har många års erfarenhet som sjuksköterska och delar med sig av sin kunskap. Alltid redo att hjälpa till och svara på frågor. En toppen bra mentor och ledningssjuksköterka. Gör alltid ett exemplariskt jobb och ställer upp när hon behövs. Bra bemötande gentemot patienter och kollegor. Avdelningen skulle aldrig klara sig utan henne. Hon är en pärla.
Nominerad av Regina Persson

Maria Johansson Leg. Sjuksköterska avd 93 USÖ
Efter mååånga år i yrket så är hon fortfarande patienternas kämpe. Hon *besitter stor kompetens, erfarenhet och empati *har alltid tid att lyssna *är hjälpsam *en solstråle *har blivit en fantastisk kollega och vän.
Nominerad av Helena Kristoffersson

Vårdförbundet avdelning Örebro gratulerar de ovanstående nominerade och alla andra kollegor som kämpar i vardagen

Följ avdelning Örebro i sociala medier!