Sång på gång!

Skrivet av Ann-Sofie Gustavsson

2 juni 2015

Örebrobloggen

En bloggtext kan förändra världen, nå många, nå rätt person, vara underhållande, skapa irritation eller kanske helt enkelt glömmas bort. De bästa bloggtexterna sprids snabbt och lämnar avtryck, ger intryck eller startar påtryckning. Det är texter man minns. kongress 2

Just nu pågår en bloggutmaning bland Vårdförbundets bloggar. Uppdraget är att skriva om en sommarlåt och att trycka på publicera. Det är helt valfritt hur sången levereras  men den ska publiceras i bloggen innan midsommar.

Hittills har Röntgensjuksköterskebloggen och Västbloggen levererat. Men Örebrobloggen är på gång.

Så håll ögon och öron öppna efter vårt bidrag i sommarutmaningen – för det kommer, och vi hoppas det lämnar ett avtryck form av ett leende 🙂

På leende återseende 🙂
Örebrobloggarna

Följ avdelning Örebro i sociala medier!