Blandade känslor idag

Idag är en sorglig dag på Vårdförbundet Örebro. Samtidigt är det en vacker dag med snö, strålande solsken och en mycket peppande känsla inför 2014, då vi precis återkommit från spännande planeringsdagar.

erik1Erik Johansson Hjorth avslutar idag sitt uppdrag för att möta nya utmaningar i Göteborg. Det är den sorgliga biten.

Jag vet inte hur jag ska klara mig. Bröt liksom ihop lite när han klev ut genom dörren.. och så fällde jag en tår. Erik och jag började våra uppdrag här samtidigt och har följt varandra som ler och långhalm genom åren. Vi har slagits och kämpat, sprutat idéer, verkställt, reflekterat och arbetat tätt tillsammans. Han är lite av en hjälte i min värld.

Med detta vill jag ge Erik en riktig lyckospark i ändan. Vi kommer alla att sakna dig. Du kommer att bli något stort någon dag och du är alltid välkommen tebax. Det vet du!

 

Tack för allt du bidragit med till det fackliga arbetet!

erik2    erik3    erik4

erik6     erik5

 


Kommentarer

  1. Tack för de fina orden och lycka till! Göteborg tog emot mig med strålande sol. =)

Det går inte längre att kommentera på det här inlägget.

Följ avdelning Örebro i sociala medier!