Gästblogg Gå en dag i mina skor

 

Fisun Yavas,  S  -politiker är ledamot i Kommunfullmäktige, ledamot i Kommunstyrelsen och ordförande i Programnämnd Social välfärd  för Örebro kommun besökte Älvtomta hemvård dit jag bjöd in henne genom kampanjen ”gå en dag i mina skor”.

Fisun hann vara med några timmar och vi hade en livlig tankeväxling om mitt jobb som distriktssköterska i Örebro kommun. Fisun var mycket intresserad och var även bra insatt i många frågor.
Vi hann även lösa något omvårdnads problem som hemtjänst personalen lyfte och mitt under besöket dök det upp en fråga kring den praktiska tolkningen av punkten i värdighetsgarantin som garanterar läkemedels genomgång till alla som har hjälp av distriktssköterskan.
Under fikat fick flera kollegor och min chef också möjlighet att prata med Fisun.
Det blev en stimulerande eftermiddag.

Claudia Oberholzer/ distriktssköterska Älvtomta hemvård Örebro kommun

 

 

Följ avdelning Örebro i sociala medier!