Ljusets drottning- ny medarbetare!

Bitande kallt denna Luciamorgon när jag beger mig till arbetet iförd en annan form av arbetsdräkt än vanligt. Något förvånad hunddagispersonal när jag skrider (rusar…) in iförd lucialinne och glitter i håret…

Vi startade arbetsdagen på ett annorlunda sätt på min arbetsplats idag. Ett gäng med representanter ifrån alla yrkeskategorier lade ner hjärta, själ och stämband under en stunds social samvaro i fikarummet.

Vi lussade för kollegor och patienter; något som nu har blivit en tradition på arbetsplatsen! En väldigt trivsam tradition som jag tror och hoppas är mycket uppskattad.

Arbetsmiljö handlar om många olika saker. En del av arbetsmiljön är att skapa trivsel och välmående för personalen. Om personalen trivs kan vi få patienterna att må bättre! Eller?

Vad gör ni på er arbetsplats för att skapa trivsel?

Har ni fått njuta av Luciasång och lussebullar nu på morgonen?

 

Följ avdelning Örebro i sociala medier!