Avtalstankar

Skrivet av Gästbloggare

28 mars 2011

Örebrobloggen

Veckan har precis börjat, men för mig tog den förra egentligen aldrig slut. Åtminstone inte i tanken. Vi som är kongressombud håller som bäst på att ta ställning till det slutbud till löneavtal vi fått från Sveriges kommuner och landsting.

Jag vrider och vänder på för och nackdelar, men slutligen kommer alltid frågan upp… Hur får vi den värderingförändring som vi anser att vi ska ha? Som jag ser det är det en samhällsförändring som måste till och den förändringen måste varje enskild medlem vara med och driva och gå i framkant för. Vi måste mobilisera kraften hos 110 000 medlemmar. Den kraften är inte att förakta! Ta vara på kraften och börja med dig själv!

Ta rast, värna om din vila, gör dina arbetsuppgifter med stor medvetenhet och med patientsäkerhet i fokus, gå hem när arbetspasset är slut.

Vad är du villig att bidra med till vår gemensamma kraftsamlig?

Följ avdelning Örebro i sociala medier!