Biomedicinsk analytikerstudent och internationellt intresserad?

IMG_9420Du som är biomedicinsk analytikerstudent och medlem i både Vårdförbundet och IBL, har nu en möjlighet att ansöka om att representera Sverige vid EPBS:s Studentforum i Aten, Grekland, 6-8 oktober 2016. Du kommer att delta vid EPBS:s konferens om Continuous Professional Development 6 oktober och sedan studentforumet och det övriga programmet som planeras för studenterna 7-8 oktober. Inklusive resdagar behöver du ta ledigt 5-9 oktober.

Det du behöver göra för att anmäla ditt intresse att delta är att maila Anne Berndt (anne.berndt@vardforbundet.se) eller Jasenka Dobric på IBL (jasenka.dobric@ibl-inst.se) och förutom namn, personnummer och kontaktinfo skriva en kort motivering till varför just du ska bli utsedd att vara studentrepresentant och hur du tänker dig att dela med dig av din erfarenhet efter kongressen.

Att delta i postertävlingen Martin Nicholson Award med ditt examensarbete är en av aktiviteterna som du kan delta vid som studentrepresentant. På bilden första pristagarna från 2015.
Att delta i postertävlingen Martin Nicholson Award med ditt examensarbete är en av aktiviteterna som du kan delta vid som studentrepresentant. På bilden första pristagarna från 2015 tillsammans med EPBS:s president Marie Culliton.

Vårdförbundet står för dina kostnader, det vill säga kongressavgift, resa, boende och måltider i samband med mötet. Om du vill kommer du att kunna resa tillsammans med andra till Aten.

Deadline för din ansökan är 13 juni. Du kommer att få besked och förväntas bekräfta senast 17 juni.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta anne.berndt@vardforbundet.se

Gilla EPBS Student Forum Facebooksida och EPBS ordinarie sida, så håller du dig uppdaterad vad som sker.