Dagen idag blir den med flest deltagare på Diagnostikforum och vi har stärkt upp med Stina Wiren och vice förbundsordförande Anna Andersson, biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi, i Vårdförbundets monter.

20131002-101011.jpg

Igår hade vi så många möten med biomedicinska analytiker där de allra flesta är medlemmar i Vårdförbundet. Det blev både korta och långa samtal vilket var mycket roligt.

På eftermiddagen idag, kl 15-16.30 håller Linda Svensson, Veronica Hanson (båda medicinsk diagnostik Jönköping) och jag en workshop med etisk reflektion med hjälp av den modell vi testat under vårens pilotrundor. Jag har fått höra att det finns de som förväntar sig en ”show” som förra året, men årets show kommer att bestå i deltagarnas egna arbete. Antalet deltagare är begränsat så vi har bett att den som är intresserad föranmäler sig.

Vi ser fram mot ännu en bra dag!