Nursing Now; stärk dig själv och rädda planeten!

Är du sjuksköterska?

Vet du om att du just nu är avgörande för planetens framtid?

Vet du om att du är en potentiell superhjälte på riktigt och just nu befinner dig i en tid av historisk betydelse?

Tror du mig inte? Lär dig mer om Nursing Now och Triple impact.

Nursing Now är en Global kampanj som startades för tre år sedan. Den skapades i samarbete med International Council of Nurses: ICN och World Health Organisation: WHO.

Kampanjen startades ur en vilja att sprida budskapet och agera efter resultaten i den viktiga rapporten Triple Impact

Rapporten visar att om man stöder och stärker sjuksköterskor och omvårdnad världen över kommer det att ge en trippeleffekt på förbättringar för samhällen globalt och ge vår jord mycket bättre förutsättningar på flera områden.

Hälsa, Jämställdhet och Ekonomisk tillväxt.

När världen står inför mycket svåra utmaningar är det viktiga nyheter att sprida att det finns mycket vi kan göra som vi vet kommer att påverka till det bättre.

Just nu står sjuksköterskor världen över i centrum för att kunna svänga världens utveckling mot någonting nytt och mycket bättre. Någonting som faktiskt är avgörande för planetens överlevnad.

Men för att detta ska vara möjligt måste sjuksköterskor världen över bli medvetna om sin betydelse och höja sina röster utifrån in kunskap. Sjuksköterskor behöver också förutsättningar, resurser och stöd av andra i samhället för att kunna spela denna avgörande roll.

Så vad kan vi göra?

27 February, lanseras Nursing Now över hela världen, hjälp till att sprida kunskapen på sociala medier, till vänner och bekanta, skriv på uppropet på Nursing Nows hemsida eller FB

Gå in på hemsidan: Nursing now – who we are

Läs rapporten Triple Impact.

Twittra, Facebooka, Blogga, Prata. Dela med dig av kunskapen!

Du är vår tids superhjälte på riktigt! Stärk dig själv, ta plats med din kunskap och rädda planeten!

Alla gott!

//Robin

 

Till allmänheten: Nu behöver vi ert stöd!

Det är allvar nu. Sjukvården måste räddas. Alldeles för länge har sjukvården burits upp av att våra medlemmar arbetat övertid och ställt upp för att få sjukvården att fungera, trots ohållbara arbetstider och scheman. Nu går det inte längre. Nu behöver vi ditt stöd. #RäddaVården

Så vill vi rädda sjukvården