Vi ses väl på Röntgenveckan i september?

Välkommen till Röntgenveckan 2017 i Linköping, 12-15 september!

Jag heter Parvin Tavakol Olofsson och jag har ansvar för röntgensjuksköterskans område på Vårdförbundets nationella kansli. En del av er känner mig redan. För er som inte träffat mig så kan jag kort berätta att jag började arbeta som röntgensjuksköterska ca. 17 år sedan och  jag har arbetat som universitetsadjunkt på Institutionen för klinisk vetenskap, intervention och teknologi (CLINTEC), på sektionen för radiografi vid Karolinska institutet i cirka tio år, innan jag började arbeta på Vårdförbundet för några månader sedan. Det ska bli kul att få liv i bloggen igen.  Jag vill gärna veta hur ni har det på jobbet. Jag tycker att vi tillsammans kan arbeta för att utveckla vår profession.

Som ni vet är Röntgenveckan en viktig och välbesökt mötesplats, där professionerna inom röntgenverksamheten utbyter erfarenheter och tar del av nya rön, därför kommer Vårdförbundet att vara på plats med en monter. Jag kommer också att närvara på röntgenveckan och jag ser framemot att få träffa er. Jag tycker att det är kul att diskutera olika frågor kring arbetsmiljö och karriärvägar.  Kom gärna och besök vår monter.

Vårdförbundet tillsammans med Svensk förening för röntgensjuksköterskor (SFR)kommer även att bjuda på ett seminarium, vars titel är ”Vi kan inte avstå från att möta framtidens utmaningar – specialiströntgensjuksköterskan” på förmiddagen fredag den 15:e  september. Seminariet vänder sig till röntgensjuksköterskor som grupp och särskilt till dig som är verksamhetschef och förstalinjechef. Mer information hittar du på webbsidan http://rontgenveckan.se/, Program, Vetenskapliga program, Program 15/9,VF och SFR – Vi kan inte avstå från att möta framtidens utmaningar -Specialiströntgensjuksköterska.

Jag ser framemot att få träffa er.

/Parvin Olofsson

parvin.olofsson@vardforbundet.se

 

PS. I bildspelet nedan kan du se lite från förra årets röntgenvecka.

Redo för jobbstarten?

Missa inte vår nya digitala guide för dig som är ny i yrket eller ska börja på en ny arbetsplats.

Läs om guiden här!