Ingen julbuffé utan en läcker efterrätt

Snabb och enkel juldessert med risgrynsgröt som garanterat gör succé i jul!
Ingredienser
4 – 6 personer
• 1 risgrynsgröt [à 500 g]
• 200 g färskost
• 2 tsk vaniljsocker
• 2 dl körsbärssylt
• 8 pepparkakor
• 1 dl rostade och saltade mandlar
Gör så här
Blanda samman risgrynsgröt med färskost och vaniljsocker.
Hacka mandlarna och krossa pepparkakorna.
Varva i glas tillsammans med krossade pepparkakor och körsbärssylt. Toppa sedan med mandlarna.
Nu är det bara att hugga in!
Önskar er alla en fin Jul & Nyårshelg både ni som håller ställningarna på arbetsplatserna och ni som är lediga!
Eva Harrysson
Leg Distriktssköterska
Huvudskyddsombud Örebro Kommun
Styrelseledamot Vårdförbundet avdelning Örebro