Frukostmöte med en stor skara socialdemokratiska kommun och landstingspolitiker idag!

20140610_084603

Sista frukostmötet för den här säsongen inleddes som vanligt med att vi försökte ordna lite trevlig stämning i konferensrummet; det var många gäster som väntades imorse så bordet blev fyllt till bredden!

8.30 dundade det in, inte mindre än sex socialdemokratiska politiker från både kommun och landstingsnivå; Lisa Dahlpil, Marie-Louise Forsberg-Franson, Marie Brorson, Fisun Yavas, Jenny Steen och Carna Toro-Hartman tog plats vid bordet och laddade med kaffe, te och mackor. Marie-Louise och Marie är dessutom medlemmar i Vårdförbundet och är legitimerade sjuksköterskor i sin profession!20140610_093528

Vi pratade om Vårdförbundets viktigaste frågor, såklart! Två MÅSTEN i vårdpolitiken-kompetensförsörjning, lön, genus och struturerad yrkesintroduktion.

Självklart bjöd vi in till att ”Gå en dag i våra skor”! Två av dem har nyligen dragit på sig våra skor(du har väl läst deras inlägg i bloggen?!) och inte mindre än fyra påsar delades ut idag. Nu kommer det snart fyra politiker i en verksamhet nära dig! Kanske är det dig de ska gå med?

20140610_093224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åsa Holm, politiskt engagerad styrelseledamot i Vårdförbundet avd Örebro

Följ avdelning Örebro i sociala medier!