Frukostmöte med Centerpartiet idag!

bild 1bild 33

Idag har vi  haft frukostmöte med Centerpartiets Rasmus Persson, Torbjörn Ahlin och Charlotte Edberger Jangdin. Vi hade ett mycket intressant och trevligt samtal där vi kunde lyfta Vårdförbundets 2 måsten i vårdpolitiken samt lyfta fram viktiga arbetsmiljö frågor.

Vi diskuterade också vårdens ledarskap samt några av de utmaningar vården står inför och vi passade på att bjuda in till att Gå en dag i våra skor!

Tack för ett trevligt möte! På återseende i debatten den 21 maj!

 

 

Birgitta Westberg

Styrelseledamot avd Örebro

Om Åsa Mörner

Åsa Mörner, legitimerad sjuksköterska, legitimerad barnmorska och medicine master. Styrelseledamot och kongressombud för Vårdförbundet avdelning Örebro och ledamot i Vårdförbundets förbundsstyrelse. Gillar att få igång en debatt, gärna med ironi och ett uns provokation som krydda!