Vi fortsätter att dela ut skor! Till politiker!

valen2014
Vårdförbundets kampanj ”Gå en dag i mina skor” , där politiker bjuds in att gå med en barnmorska, biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska eller sjuksköterska är populär! Det är vi glada för! 
 
Vi vill att vården uppmärksammas och att politiker och allmänhet får insikt om hur situationen är på de olika vårdinrättningarna i länet; både det som är problematiskt men även det som faktiskt fungerar bra!
 
 
I måndags besökte Hanne Alvner, Moderaterna, Karlskoga lasarett och hon har skickat en hälsning efter sin dag tillsammans med sjuksköterska Pernilla:
 
Hanne Alvner går i Vårdens skor med Pernilla Nilsson, sjuksköterska på medicinavdelning 1A, en strokeenhet på Karlskoga lasarett. Intressant att få följa arbetet en dag med engagerade alla medarbetare. En mängd arbetsuppgifter ska hinnas med på en avdelning med stor vårdtyngd. Tack för att jag fick besöka er! ”
 
bild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är DU intresserad av att bjuda in en politiker till din avdelning/enhet? Hör av dig till oss! Är DU som är politiker intresserad av att kliva in i verksamheten som just du är med och fattar beslut och har åsikter om; hör av dig! Vi har många olika arbetsplatser som gärna vill ha ett besök!
G-_i_mina_skor_puff
 

Åsa Holm

Styrelseledamot Vårdförbundet avd Örebro

Följ avdelning Örebro i sociala medier!