Gå en dag i våra skor: Moderaterna går i våra skor på Kvinnokliniken!

För någon vecka sedan besökte moderaternas Sara Dicksen och Katarina Tolgfors kvinnokliniken på USÖ. Förtroendevalda Ami Sundén styrde upp en bra dag! Läs inlägget om deras upplevelse av dagen:

 

Under veckan fick Sara och Katarina följa med en barnmorska och hennes kollegor i deras arbete på USÖ. Det är en fantastisk erfarenhet när politiker får gå med, det underlättar det politiska arbetet när politiker vet hur verksamheters dagliga arbete ser ut.

Sara fick se ett kejsarsnitt och Katarina fick se en liten flicka komma till världen! Förutom mer kunskaper fick våra politiker även ta del av otroliga upplevelser som vårdens medarbetare utför dagligen!

Stort tack till USÖ:s kvinnoklinik som tagit sig tid, vi ser framemot ett återbesök i framtiden!

Sara Dicksen & Katarina Tolgfors

Moderaterna

en-dag-i-vc3a5rdens-klc3a4der

Så här kan du också bjuda in politiker eller beslutsfattare att “Gå en dag i Mina skor”

Om Åsa Mörner

Åsa Mörner, legitimerad sjuksköterska, legitimerad barnmorska och medicine master. Styrelseledamot och kongressombud för Vårdförbundet avdelning Örebro och ledamot i Vårdförbundets förbundsstyrelse. Gillar att få igång en debatt, gärna med ironi och ett uns provokation som krydda!