Och nu då .. ?

Veckan har varit intensiv på många sätt. Avtalet sägs inte upp och  blivande kollegor över hela landet fortsätter envist kampen ”inte under 24 000”. Dessutom har vi firat skyddsombudet, som nu funnits i 100 år! Häftigt och mäktigt! Något som kämpats för är nu en självklarhet.

En rätt spännande vecka .. eller hur?

Vad betyder det då? För mig är det enkelt – vi måste fortsätta tillsammans! Inte stanna upp utan fortsätta – framåt!  Arbeta tillsammans för att avtalet följs, supporta studenterna, prata lön och arbetstider i alla forum och på alla sätt som finns. Och skyddsombudet ska fortsätta vara en självklarhet på arbetsplatsen.

TUIW – Thank the Unionon It´s weekend

Trevlig helg!

Ann-Sofie – Styrelseledamot Vårdförbundet avdelning Örebro.

Följ avdelning Örebro i sociala medier!