Tänk att få bli stylad som Lars!

Skrivet av Pernilla Bjering Dahlén

3 januari 2012

Örebrobloggen

Nytt år och nya tider! Det här ska baske mig bli ett skoj år – det har jag bestämt. Mitt här i vinterslask-mörkret tänker jag, trots ekonomiska kristider, se ljust på 2012. Jag tänker i alla fall inte sitta här och tjura. =)

Årets första nummer av Vårdfokus är på väg ut och även de har gjort något nytt och galet kul. Medlemmar i Vårdförbundet fick söka om att bli modeller för en dag och vinnare blev bland annat min ’partner in crime’ Lars Cronstaaf.
Du kan se de snygga bilderna på våra coola medlemmar här

Tänk om man kunde bli stylad så där, som en döskalle. Vad skönt det skulle vara att leva sig in i rollen som liemannen, eller någon annan förskräcklig filur, om så bara för en stund. Ibland känner man ju sig sån, innombords, men måste tvinga på sig sitt lilla leende vare sig man vill eller inte.

Det vore väldigt humoristiskt om jag dök upp med en sminkning liknande Lars på nästa förhandling. Tyvärr skulle väl inte min motpart tycka så, men det vore liksom lite skoj att se deras miner. (Se framför er att döden kliver in i ett konferensrum, slår sin lie i bordet och säger ”Nu skall vi ha bättre lön! Annars äter jag upp er!”)

 

Hahahaha… Ja hörni. Jag må ha dålig humor, men jag försöker i alla fall ta dagen med ett skratt. Hoppas att ni gör det också!

 

Snart börjar nya äventyr för min del i Vårdförbundet, då jag tillsammans med 3 vårdförbundskollegor ska börja arbeta i ett nationellt uppdrag med medlemsrekrytering. Jag ser verkligen fram mot det och hoppas att ni som har tankar och idéer hör av er så att vi kan göra det bästa Vårdförbundet någonsin under 2012!

Vi hörs!
/Pernilla

 

Följ avdelning Örebro i sociala medier!